Otvorena pješačka i biciklistička staza u svetištu Solila

Way to Montenegro
15.05.2018 18:10 4467 5 0
U rezervatu prirode Solila, koji se nalazi u blizini turističkog grada Tivat, održana trka “SOLILA KROS 2018“ na kojoj je učestvovalo oko 80 učenika svih razreda osnovne škole „Branko Brinić“ iz Radovića. Djeca su se takmičila u pet kategorija između devojčica i dečaka, a tokom cijele trke učesnici su imali podršku drugara, rodbine, roditelja i nastavnika. Pobjednicima i ostalim učesnicima, organizator, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, uručio diplome, zahvalnice, medalje i ostale poklone.

Ovaj događaj označio je otvaranje pješačko- biciklističke staze dužine od oko 1,5 km. Osim radova na uređenju i čišćenju staze izvedeni su radovi na košenju, zamjena dasaka na mostovima, postavljanje kanta za otpatke, klupa, kao i postavljanje info – tabli u Rezervatu.

Radove u vrijednosti od oko 28.000 eura izvelo je preduzeće “Fides” d.o.o. iz Podgorice na vrijeme, što je omogućilo svim stanovnicima i gostima pristup ovoj oazi netaknute prirode, koja takođe predstavlja utočište raznim rijetkim vrstama ptica.
 

+5 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY