Foto safari na kvadrociklima u Crnoj Gori - avantura, od koje zastaje dah...

Way to Montenegro
18.05.2018 11:42 5947 6 0
Danas, agencija "Una Montenegro" predstavila je svoj novi projekat pod nazivom "Quad foto safari" - foto safari na kvadrociklima u Crnoj Gori, nakon čega bila organizirana promotivna turneja na kvadrociklima, koja je počela od rive rijeke Pina.

Pod vođstvom iskusnog "vodiča", Dalibora Ševaljevića učesnici promocije prošli planinski masiv Vrmac na novim, udobnim, i što je najvažnije, bezbednim kvadrociklima i doživili nezaboravno iskustvo na vrhu planine, odakle se pruža prelep pogled na cijeli Bokokotorski zaliv .

"Sve glavne turističke destinacije kao što su, recimo, Kenija, Tanzanija, Namibija, Madagaskar, Australija, SAD i dr., mogu ponuditi turistima foto safari autom ili kvadrociklima. Ja sam profesionalni fotograf i mislim da je Crna Gora, zahvaljuići jedinstvenoj i raznovrsnoj lepoti, zaslužuje da stanovnici i gosti zemlje mogli imati mogućnost videti zemlju iz različitih perspektiva. Povodom toga je zamišljen projekat «Quad foto safari», koji kombinuje prilično ekstremnu rekreaciju i fotografisanje zanimljivih i neverovatnih mesta sa različitih i neobičnih uglova. Sa ovim vozilama na četiri točka, koja ispunjavaju apsolutno sve kriterijume bezbednosti, ljubitelji aktivnosti na otvorenom i snimanja mogu doživeti divno iskustvo i istovremeno dobiti adrenalin uz nezaboravnu avanturu, "- rekao je D. Ševaljević.

On je takođe naglasio da je agencija «Una Montenegro» sada može ponuditi ture na kvadrociklima kroz planinski masiv Vrmac, poluostrvo Luštica, Nacionalni park Lovćen, a uskoro će biti ture kroz planinski greben Orjen.

Foto safari na kvadrociklima u Crnoj Gori je prava avantura, od koje zastaje dah ...
 

+6 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY