U Žabljaku su zadovoljni predsezonom

Way to Montenegro
21.05.2018 11:09 5613 6 0
Od početka godine, a posebno za majske praznike, Žabljak i Nacionalni park Durmitor posjetio je veliki broj stanovnika i gostiju Crne Gore.

Pored stranih turista koji su već početkom aprila otvorili sezonu 2018. godine, broj domaćih gostiju takođe se vidljivo povećava. Dok turisti uglavnom žive u hotelima i privatnim kućama, većina mještana odmaraju u svojim kućama, kod rodbine ili sa prijateljima.

Juče i danas ulaz u Nacionalni park Durmitor je besplatan za sve posjetioce.

Po pravilu, Crno jezero, koje se nalazi u nacionalnom parku Durmitor kod Žabljaka, je obavezno za posjetu turistima. Već Žabljak i njegove atrakcije posetili su znatno više ljudi nego u istom periodu prošle godine, rekao je zaposleni parka Radan Raičević. "Zahvaljujući veoma dobrom i sunčanom vremenu, turistička sezona je počela puno ranije ove godine, a kad je lepo vrijeme na blagajni se prodaje do 400 ulaznica", rekao je Raičević.

Ove godine cijene ulaznica u Nacionalni park Durmitor ostale su nepromenjene: 3 eura dnevno, 6 eura za tri dana i 12 eura sedam dana. Povodom državnog praznika, Dana nezavisnosti Crne Gore, juče i danas ulaz u NP Durmitor je besplatan za sve posjetioce.
 

+6 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY