Nove turističke rute na poluostrvu Luštica

Way to Montenegro
06.06.2018 09:53 11853 3 0
Trenutno, projekat izgradnje i uređenja pešačkih i biciklističih staza različite kompleksnosti je potpuno završen na poluostrvu Luštica u Crnoj Gori.

Projektovanje i izgradnja turističkih ruta na poluostrvu Luštica su sproveli gradske vlasti Herceg Novog i Opština Tivat , obeležavanje rute radi planinarski klub "Subra" iz Herceg Novog, čije aktivnosti finansira projekat "Razvoj niskokarbonskog turizma u Crnoj Gori", od strane Organizacije Ujedinjene nacije.

"Tokom zime 2018. na poluostrvu Luštica su stvorene 7 planinarskih i biciklističkih staza: Rose-Tići, Gornji Klinci - Obosnik, Pristan - Zabrđe, Radovići - Žanjice, Krašići - Gošići, Pržno - Grabovac, Solila - Grabovac", - rekli su iz opštine Herceg Novi.

Pored toga, na poluostrvu Luštica su instalirani informativne table sa rutama svih pešačkih i biciklištičkih staza, kao i na svim rutama su postavljeni putokazi. Sve informacije table i putokazi su postavljeni na odgovarajućim i prethodno planiranim lokacijama u januaru i februaru 2018.
 

+3 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY