Jedna epizoda popularne emisije o putovanjima "Orjol i Reška" posvećena je Crnoj Gori

Way to Montenegro
13.09.2018 09:00 9183 7 0
Ove nedelje na Internetu i na zvaničnoj internet stranici objavljena je epizoda jedne od najpoznatijih svjetskih turističkih emisija "Orjol i Reška", koja posvećena Crnoj Gori.

Naime, uz podršku Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i Ambasade Crne Gore u Ukrajini u julu, organizovan je producentski tim jedne od najpoznatijih emisija o putovanjima na ruskom "Orjol i Reška", koji je u julu otišao u Crnu Goru da snima sledeću epizodu o turističkim ponudama zemlje, dostupnim putnicima sa različitim budžetom.

Prema podacima NTO Crne Gore, "Orjol i Reška" - je veoma popularna televizijska emisija koja se emituje na mnogim kanalima u Ukrajini, Rusiji, Poljskoj, Belorusiji, Kazahstanu i Baltičkim državama i ima više od dva miliona gledalaca, kao i više od 200 miliona prikaza na zvaničnom kanalu YuoTube.

Koncept emisije je da su dva učesnika bacaju novčić, uz pomoć kojeg odlučuju, ko će dva dana odmarati sa ograničenim budžetom od 100 $, a ko će imati na raspolaganju "zlatnu karticu" sa neograničenim količinom novca koji se može slobodno trošiti na sve što se sviđa.

Epizoda emisije " Orjol i Reška" o Crnoj Gori je prikazana na televiziji 9. septembra 2018. godine. Pogledati ovu epizodu o Crnoj Gori možete na zvaničnom Youtube kanalu emisije "Orjol i Reška" na ovom linku
 

+7 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY