Crna Gora je ušla u top 10 popularnih destinacija za odmor na jesen 2018

Way to Montenegro
27.09.2018 09:00 7672 7 0
Prema podacima sajta tutu.ru, koji je najposećeniji portal u Rusiji za planiranje putovanja, Crna Gora je ponovo na listi TOP 10 najpopularnijih turističkih destinacija za ruske turiste na jesen 2018.

Istraživanja koja su proveli stručnjaci ovog portala na osnovu trenutnih rezervacija sa datumom odlaska od 1. septembra do 30. novembra 2018. godine pokazala su koje zemlje biraju ruski turisti za odmor ove jeseni.

Na prvim mestima, kao i obično su: Turska sa all inclusive sistemom, Tajland i Tunis. Od svih turista koji idu na odmor u "velvetskoj sezoni", 34% će otići u Tursku, na takva odmarališta, kao što su: Kemer, Alanja i Belek.

Crna Gora se nalazi na ovoj listi popularnih turističkih destinacija "velvetske sezone" na osmom mestu. Crna Gora je lider među svim balkanskim zemljama u broju turista koji dolaze iz Rusije zahvaljujući pristupačnim cijenama, bezviznom režimu i praktičnom odsustvo jezičke barijere u ovoj zemlji. Cijena aranžmana u Crnu Goru ove jeseni po osobi iznosi 34 980 rubalja, što je za 1% manje nego prošle godine.
Takođe u prvih 10 zemalja koje su Rusi izabrali za jesenski odmor 2018, ušli: Rusija, Gruzija, Abhazija, Češka, Izrael i Vijetnam.
 

+7 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY