5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Bar
(pogledajte na mapi)
Predlažemo da se upoznate sa proizvodima naše prodavnice, što pomaže da se orijentišete u čitavoj raznovrsnosti zooloških proizvoda i izaberete samo kvalitet i potrebne proizvode.
Osnovna prednost našoj prodavnici "Zoomagazin Maša" je dobar svest svih novina i tržišta resursa zoološkom vrtu - imamo informacije o mnogih marki i tipova proizvoda. Kao rezultat pažljivog izbora, na osnovu povratnih informacija od kupaca, mišljenja stručnjaka i rezultata ispitivanja - na "policama" naše prodavnice su samo kvalitetni, profesionalni proizvodi za životinje.

Za udobnost kupaca, ceo opseg je podeljen odvojeno za svaku vrstu životinja i zastupljena je u nekoliko kategorija: stočne hrane, kozmetike, objekat na sadržaj, igračaka i pribora.
Pokušali smo da izaberemo najfunkcionalnije i najsvetlije ponude, što bi brinuo kućnog ljubimca što je moguće ugodnije i udobnije.

Naravno, osnova bilo koje prodavnice kućnih ljubimaca ili napraviti hranu za životinje.

Suve smeše i vitaminski dodaci, mamac i konzervna hrana - možemo pokupiti sve vrste hrane sa različitim sastavom i ukusima. Prilikom izbora asortimana, napustili smo široko dostupne brendove sa niskokvalitetnim fondacijama i stavili akcenat na profesionalno integrisanu ishranu životinja.
Zato je u našoj prodavnici "Pet shop Maša", životinje su predstavljeni kao dobro ustanovljene brendova, tako čisto visoko smera linije koji se koriste u profesionalnim aktivnostima veterinara, stručnjaka za pse i drugih stručnjaka.
Sve ovo vam omogućava pravilno organizovanje ishrane vašeg kućnog ljubimca, ispravno izračunajte dnevno unos hrane, vitamina i minerala i korisnu kompoziciju proizvoda. Za vlasnika je pre svega poverenje u zdravlje svoje životinje, jer on radi sve kako treba.

Dolazeći u našu prodavnicu, možete biti sigurni da će vam dostupna hrana za kućne ljubimce, kozmetiku i ostale proizvode za kućne ljubimce od najboljih proizvođača.

Nudimo bogat asortiman, pažljiv stav prema kupcima, povoljne cene i praktičnu isporuku.

Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter


rs
Ostavi komentar

Kao i strana, podelite ga sa prijateljima

Ostavi komentar

Takođe pogledajte

Još više objekata i mjesta u Crnoj Gori u istoj kategoriji

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY