Mini Golf

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Budva
(pogledajte na mapi)
Mini golf — minijaturna verzija za golf, sportska igra u kojoj pojedini sudionici natječu, mali lupa lopticu u posebne rupe udarcima klubova, pokušavajući proći dodijeljena stazu za minimalni broj poteza.

Mini golf u Crnoj gori je postala nevjerojatno popularna igra, kako među turistima, tako i među mještanima, koji vole sport i aktivni odmor u bilo koje ga manifestira. Jedna od takvih terena nalazi se u Budvi, u okviru hotelskog kompleksa Aleksandar, u blizu obale. Ovdje se nalazi nekoliko непохожих jedni na druge golf (staza) s različitim stupnjevima složenosti, što, bez sumnje, daje ovoj igri dodatna uzbuđenja i sportsku borbu, kada prolazi kroz parcele.

Vrijedno je napomenuti, da je mini golf nipošto nije običan golf u smanjenoj formatu. To je potpuno zasebna i potpuno neovisna sport. U običnom golfu igrači mijenjaju petljati, a u mini-golfu — lopte (izbor koji je davno premašio tisuću). Lopte za mini-golf napravljene potpuno od drugih materijala, osim lopti za običan golf. I masa i promjer od njih je drugačiji. Ali što je najvažnije, da u sportu ne postoji period niske sezone. Mini golf predstavlja individualnu sportsku igru sa štap i loptu na za to predviđenom polju, natjecanja u kojem će se obavljati u zatvorenom prostoru, tako i na otvorenom.

 

Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter


rs
Ostavi komentar

Kao i strana, podelite ga sa prijateljima

Ostavi komentar

Takođe pogledajte

Još više objekata i mjesta u Crnoj Gori u istoj kategoriji

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY