5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Logo company
Zabrdje bb., Cetinje
(pogledajte na mapi)
+382 41 241 241
Po-Ne:8.00-23.00

Kitchen: Mediteranska, Nacionalna

Wi-Fi Parking Letnja terasa Plačanje u kešu
U jednom od najljepših djelova Crne Gore, u neposrednoj blizininaših istorijskih znamenitosti, samo četiri kilometra od crnogorske prestonice Cetinje, na raskrsnici sjevera i juga nalazi se restoran KONAK koji svojim izgledom i ponudom postaje neižbjezni dio ovog specifičnog podneblja.

Izuzetna lokacija, gdje se još osjeća dah istorije i naslućuje čar primoгја oduvijek privlači mnogobrojne posjetioce.

Ispred restorana nalazi se prostran parking za preko 50 vozila. Prijatan ambijent, atraktivan enterijer i komocija pruža Vam mogućnost da uživate u našoj ponudi i ljepoti crnogorskog krajolika.

Ovaj region u Crnoj Gori decenijama je poznat pod imenom Konakmjesto gdje karavani prolaze. Ime koje je naslijedio ostavlja mu uamanet i obavezu da sve putnike namjernike ugosti na namasvojstven način.
 
RESTORAN SIMBOLIČNOG IMENA, SINONIM ]E ZA TRADICIJU CRNOGORSKOG NAČINA ŽIVOTA I NADALEKO ČUVENO GOSTOPRIMSTVO.

Prijatan ambijent, vegetacija, unutrašnjost restorana omogućavaVam prijatan boravak. Konoba koja radi u sklopu restorana, sasvojim specifičnim enterijerom pruža ugođaj starih vremena.Prepustite se užicima majstorski napravljenih specijaliteta.

Za posebne namjene i zahtjeve u sklopu restorana nalazi se i salonkoji pruža mogućnost organizacije ekskluzivnih banketa i proslavezatvorenog tipa. Za one koji žele biti u prirodi na svježem vazduhu predlažemo Vamnašu terasu na kojoj se možete nesmetano opustiti. Za sve poklonike znamenitosti i ljubitelje prirode uskoro ćemootvoriti i botaničku baštu, sa rijetkim i poznatim biljnim vrstamaplanina Lovćena, Rumije i Orjena. Planiramo da u bliskoj budućnostirealizujemo projekat razvoja seoskog turizma · autentično "Crnogorsko selo", u neposrednoj okolini restorana.Nadamo se da našom raznovrsnom ponudomzavređujemo Vašu pažnju. Dođite i uvjerite se.

DOBRODOŠLI!
 

Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter


rs
Ostavi komentar

Kao i strana, podelite ga sa prijateljima

Ostavi komentar

Takođe pogledajte

Još više objekata i mjesta u Crnoj Gori u istoj kategoriji

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY