Kuglana Port Club

5.00 (4 ocijene )
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0
Logo company
Jadranski put, Radanovići, Budva-Kotor
(pogledajte na mapi)
+382 68 457 579
Ut-Ne:18.00-2.00
Wi-Fi Parking Dečija igraonica

Port Club je najveći bowling centar u Crnoj Gori! On se nalazi u neposrednoj blizini centra grada Kotor, prije tunela desno od ceste Budva-Kotor. Na prostoru od 1000 m2 nalazi se: 8 staza za kuglanje, igraonica za sjedenje, sportska dvorana, bazen stol, stol za stolni tenis (ping-pong), pikado, caffe-picerija.

Ideja otvaranja bowling centra „Port Club“ rodila se iz želje da obogatimo turističku ponudu na našem primorju i ponudimo novi vid zabave kako našim gostima tako i lokalnom stanovništvu. Ovaj vid zabave je davno prihvaćen i popularan u svijetu, kod nas je postao populariniji tek poslednjih godina ali nije dostupan bio do sada u našoj regiji. U novom „Port clubu“ imaćete priliku da zavolite ovaj prelijepi sport i razvijete jedan zanimljiv hobi.

Port club je idealno mjesto za opuštanje sa porodicom i druženje sa prijateljima. Na 1000 m2 zatvorenog prostora nudimo rekreaciju i druženje. Bowling centar „Port club“ Vam nudi mogućnost da organizujete zanimljivo druženje za vaše zaposlene i tako ih motivišete i razvijete dobre međukolegijalne odnose. Naša ideja je povezivanje ljudi, sklapanje novih prijateljstava, a sve to kroz sportsko nadmetanje.

KUGLANA.
Kapcitet prostora za kuglanje je 32 mjesta (8 staza x 4 igraca). Objekat je opremljen profesionalnom bowling opremom (kugle, čunovi, specijalne cipele). Pored kuglane u ponudi je i ostali sportski program: Bilijar, Pikado, Elektronski kazino.

ZABAVA.
Druženje i sabiranje utisaka poslije kuglanja možete nastaviti u našoj caffee-pizzeriji uz odličnu ponudu hrane i pića. Wine bar u „Port Clubu“ je otvoren za ljubitelje dobrog vina. Za sjajnu atmosferu pobrinuće se  poznati bendovi i mužičari iz okruženja  uz raznovrstan repertoar. Ono što će dominirati su mediteranske note uz naravno brigu o muzičkom ukusu naših stranih gostiju.
 


Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter


rs
Ostavi komentar
4 reviews o Kuglana Port Club
 1. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 2. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 3. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 4. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

Kao i strana, podelite ga sa prijateljima

Ostavi komentar

Takođe pogledajte

Još više objekata i mjesta u Crnoj Gori u istoj kategoriji

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY