Iznajmljivanje skutera, mopeda, motora i motocikla u Crnoj Gori.

Crna Gora je mala zemlja, samo 200 kilometara duž obale od kraja do kraja, ali je veoma interesantna i raznolika. Na svakih nekoliko desetina kilometara ima drastičnih promena u pejzažima, istorijske i kulturne spomenike, gradske zgrade, način života stanovništva, tradicije i običaje starosjedelačkog stanovništva. Kretanje po Crnoj Gori motociklom ili mopedom daje putniku veliku priliku da posjeti nevjerovatno lijepa mjesta, a ponekad i nešto skriveno od ljudskih očiju, mjesta koje se ne mogu uvjek vidjeti na izletu ili kad putujete automobilom. Motocikl ili skuter daje vam mogučnost da prevaziđite saobraćajnu gužvu na glavnim putevima, lako možete proći zaobilaznicom ili starim planinskim putem i stignete na vrijeme bilo gdje.

Putovanje motociklom u Crnoj Gori je teško uporediti, na primjer, sa putovanjem kolima ili biciklom, jer svako od njih ima svoje prednosti i mane. Svako ko ide na put u Crnu Goru, u zavisnosti od situacije, mora izabrati najpogodniju vrstu transporta. Ali gdje god da idete skuterom ili motociklom, nije bitno, Vi ćete bez sumnje imati nezaboravno iskustvo i osjećaj od puta i od moto opreme. Vožnja na "dva točka" kroz grad ili beskrajnim planinskim stazama Crne Gore sa svojim prijateljima ili sa devojkom, koja sedi iza, će vam dati nezaboravna osećanja i emocije.

Vrste motora

Prije svega, morate odrediti zašto vam treba motor. Ako je cilj da osetite brzinu i dobijete dozu adrenalina, onda će Vam, naravno, biti potreban sportski motor. Za duža putovanja, treba će vam "kruzer" motor sa niskim sedištem, koji ima nekoliko gepeka i dodatne torbe za stvari. Skuter (moped) je pogodan za brzo kretanje po gradu, kao i van grada, u zavisnosti od jačine motora. Tipično, za putovanje duž planinskih serpentina kljenti biraju mopede sa kapacitetom motora više od 125 kubika. Glavni komfor je njegova mala veličina, mala težina i upravljivost prilikom vožnje. Motocross je više prilagođen za putovanja gdje je loš put, kroz neravnomjerne šume, ali uglavnom služi za učesče u motocross trkama.

Iznajmljivanje motocikala u Crnoj Gori

Od nedavno, iznajmljivanje motocikla u Crnoj Gori postalo je sve popularnije, kako kod lokalnog stanovništva tako i kod turista.  Sada iznajmiti i voziti duž jadranske obale možete ne samo automobil ili bicikl, već i najbrži prevoz na dva točka - moped, skuter, motor ili motocikl. Takva varijanta kretanja je idealna za putovanja po Crnoj Gori i odlična alternativa za drumski saobraćaj, posebno u ljetnjem periodu, kada je velika gužva od turista i automobila: vožnja bez saobraćajne gužve, minimalna potrošnja goriva i dostupno vozilo za svakog!

Sada je iznajmljivanje motocikala u Budvi, Tivtu, Kotoru, Baru, Herceg Novom, Podgorici i drugim gradovima Crne Gore ekonomski povoljnije i tehnički najbolje rješenje od iznajmljivanja auta za mnoge turiste. Iznajmiti motocikl (moped, skuter, motor i td.) možete u mnogim gradovima Crne Gore. Možete iznajmiti ili vratiti motocikl (skuter, moped, itd.) u sledecim gradovima: Budva, Bar, Tivat, Kotor, Herceg Novi. Iznajmljivanje motora je takođe dostupno je i u Ulcinju i Nacionalnom parku Lovćen.

Moped je vrlo udobno pevozno sredstvo sa dva točka. Na mopedu svakodnevno možete da izbjegnete saobraćajne gužve, možete mijenjati plaže, posjetiti sve vrste kafića i restorana u različitim dijelovima zemlje, odabrati mesto sljedeće pauze i odlučiti koliko dugo želite ostati tamo. Za mopede nije potreban poseban parking prostor - može se parkirati uvjek i svuda, čak i ako su sva parkirna mjesta zauzeta automobilima. Takođe, iznajmljivanjem motocikla uštedićete oko 50% novca za gorivo. Pored toga, samo motociklom možete stići na mjesta koja nisu bila dostupna za putovanje automobilom. A ponekad samo želite da budete sami sa sobom, na putu u prirodi... Jednom riječju, iznajmljivanje motocikla je odličan izbor za osobu koja želi da svoj odmor provede onako kako želi.

Prednosti iznajmljivanja mopeda:

 1. Udobno, lagano i manevarsko prevozno sredstvo.
 2. Nema potrebe da se plašite zastoja i saobračajne gužve na putevima.
 3. Mogućnost da ga vozite i ako nemate vozačku dozvolu (do 50 kubika).
 4. Parking svuda možete naći.
 5. Minimalna potrošnja goriva.
 6. Mogućnost posjete većine skrivenih mjesta, gdje se ne može doći autom.
 7. Mnogo utisaka, emocija i sećanja.
 8. Romansa slobodnog putovanja.

Poslije svega ovoga, vjerovatno ćete imati jedino pitanje: "Koju kompaniju za iznajmljivanje motocikala, mopeda i skutera izabrati u Crnoj Gori?"

Koju kompaniju za iznajmljivanje motora izabrati?

Kao i vožnja motorom, procedura iznajamljivanja prevoznog motornog sredstva treba da bude jednostavna, jasna, udobna za korišćenje svakom klijentu. Prilikom biranja kompanije za iznajmljivanje motocikla u Crnoj Gori, budite oprezni i obazrivi. Na prvi pogled iznajmljivanje prevoznog motornog sredstva izgleda veoma jednostavno, ali ipak, postoje razne nezakonite kompanije, koje često koriste u svom radu razne trikove i skrivene detalje sa ciljem veće zarade. One se ne boje nezadovoljnih klijenata, jer obično rade samo jednu sezonu, a zatim mijenjau naziv kompanije i ponovo ulaze na tržište. Takve kompanije postoje obično u velikim primorskim gradovima Crne Gore: Budva, Kotor, Tivat, Bar, Herceg Novi, Ulcinj, Sutomore, Podgorica, itd..

Iz tog razloga, za izbor kompanije za iznajmljivanje motocikala u Crnoj Gori vrijedi se pridržavati nekoliko posebnih pravila:

 1. Pažljivo pročitajte ugovor.
 2. Nemojte ostavljati pasoš ili druga dokumenta kao depozit. Bilo je primjera kada su zaposleni u kompaniji za navodnu štetu na motoru zadržavali pasoše. Zapamtite - depozit mora biti samo novac.
 3. Prije potpisivanja ugovora, neophodno je detaljno pregledati motocikl i definisati sa menadžerom sve greške, ogrebotine i td. (foto, video).
 4. Firme koje iznajmljuju motore na željezničkim stanicama i aerodromima imaju visoke cijene svojih usluga. Iznajmljivanje direktno u gradu koštaće Vas mnogo manje.
 5. Prijee iznajmljivanja neophodno je da se upoznate sa detaljima iz osiguranja, pošto često na primjer, točkovi nisu uključeni u osiguranje.
 6. Prema detaljima iz Ugovora provjerite maksimalnu kilometražu, jer će u suprotnom biti određena kazna za svaki kilometar za prekoračenje limita.
 7. Da li je dozvoleno kretanje na neasfaltnom putu i vožnja van zemlje.
 8. Prije iznajmljivanja provjerite rezervoar za gorivo i upoznajte se sa uslovima povratka, obično postoje 2 opcije: ili vratite motocikl s punim rezervoarom, ili unaprijed platite benzin i vratite prazan rezervoar.
 9. Vrijeme povratka mora biti tačno naznačeno u Ugovoru, bez upoznavanja sa ovim pravilom, čak i ako zakasnite 15 minuta, rizikujete da platite dodatni dan iznajmljivanja.

Servis pretraživanja i iznajmljivanja motocikala u Crnoj Gori

Naša kompanija «Your Way Decisions OÜ» sa zadovoljstvom pruža jedinstvenu priliku svim stanovnicima i gostima zemlje da iznajmljuju samo najbolju i najkvalitetniju motornu opremu po najnižim cijenama. Nudimo Vam povoljno iznajmljivanje motocikla, mopeda ili skutera od nas i naših partnera, koji su poverene i licencirane kompanije koje posluju u Crnoj Gori. Kod nas možete iznajmiti motocikl, moped ili skuter u Budvi, Tivtu, Baru, Kotoru, Podgorici i drugim gradovima po najpovoljnijim uslovima, cijenama i za period od 1 sata do nekoliko mjeseci.

U našem elektronskom katalogu možete lako pronaći sve potrebne informacije o svakom mopedu ili motociklu, saznati cijenu iznajmljivanja u zavisnosti od perioda iznjamljivanja, koristiti pretragu i izabrati najbolju opciju za svoje potrebe i finansijske mogućnosti. Takođe imamo brze motocikle za trke, retro skutere za putovanja i fotosesije, lagane mopede od različitih proizvođača, kao i velike motocikle za sigurnu vožnju po gradu.

Naše prednosti:

 1. Jedini servis, gdje su predstavljene povjerene kompanije za iznamljivanje najboljih mopeda, skutera i motocikala;
 2. Veliki izbor različitih modela i vrsta motora: skuter (motorni skuter), moped, klasični motocikl, kros motocikl, čoper motor, sportski motocikl i td.;
 3. Udoban, pouzdan i siguran motorni transport;
 4. Vi ne birate klasu ili vrstu motocikla, već model motocikla koji ima opis prilikom rezervacije;
 5. Prihvatljive cijene;
 6. Profesionalna i kvalitetna usluga. Naša oprema uvjek prolazi proceduru redovnog održavanja;
 7. Konsultacije prilikom izbora vozila, kao i objašnjavanje svih uslova iznajmljivanja;
 8. Kaciga je uključena u cijenu iznjamljivanja motora;
 9. Profitabilne ponude, pojedinačni uslovi, promocije i popusti prilikom iznajmljivanja bilo koje vrste prevoza;
 10. Forma povratne informacije na sajtu (telefon, e-mail), putem koje možete da nam postavite bilo kakvo pitanje i on line konsultant će Vam odgovoriti vrlo brzo;
 11. Grupe na društvenim mrežama (Facebook, Vkontakte, Instagram, Twitter).

Pored toga, ovdje možete uzeti moocikl na jednom mestu, na primer, na aerodromu Tivat, i vratiti ga u gradu boravka. Možete uzeti motor u Budvi i vratiti ga na primjer, u Kotoru - ovo je vrlo udobno. Nakon dogovora sa menadžerom, možete preuzeti ili vratiti motor čak i u drugom gradu Crne Gore, koji još uvijek nije dostupan na sajtu. Takođe, isporuka motocikla u mnogim gradovima u Crnoj Gori je besplatna.

Uslovi iznajmljivanja motora u Crnoj Gori (starost, iskustvo i td. različitih modela i tipova)

Prilikom iznajmljivanja mopeda ili motocikla postoje neki uslovi i ograničenja. Od nedavno u postojeći zakon o saobraćaju donešena sz nova pravila, prema kojima sada skuter do 50 kubika može iznajmiti osoba koja ima podkategoriju "M" ili bilo koju drugu kategoriju vozačke dozvole. Komplikovanije je sa moćnijom tehnikom. Postoje nekoliko podkategorija: skuter i moped, lagani, srednji i teški motocikli. Za svaku kategoriju postoje granice starosti, vozačke dozvole i iskustvo vožnje. Pored toga, postoje neki uslovi eksploatacije motocikla za iznajmljivanje: prenos iznajmljene opreme trećem licu je strogo zabranjeno, sve kazne za prekršaji u potpunosti plaća iznjamljivač, kao i štetu trećim licima i td.. Sve uslove i ograničenja možete pročitati na stranici "Uslovi iznajmljivanja".

Na našem sajtu waytomonte.com/rent-moto možete lako pronaći pravi motor, koji Vam odgovara. a mi ćemo se potruditi da sa Vašeg putovanja motorom imate samo prijatne uspomene

Srećan put!
 
Way to Montenegro Estonia, Harju maakond, Kuusalu vald, Pudisoo küla, Männimäe, 74626 +3727120504

Jedno od glavnih zanimanja kompanije "YOUR WAY Decisions OÜ" je pružanje usluga za izdavanje motocikla, mopeda, skutera, i drugih vrsta motornih vozila u Crnoj Gori. Naše dugogodišnje iskustvo iznajmljivanja motora pokazuje da skoro svaki turist koji želi da iznajmi motocikl ili skuter, ima ista pitanja vezano za uslove iznajmljivanja u Crnoj Gori. Dalje mi ćemo pokušati da odgovorimo na većinu vaših pitanja. Ako želite da saznate više detalja i da definišite bilo koju informaciju ili postaviti pitanje, pošaljite nam e-mail (info@waytomonte.com), ili popuniti polje \"komentar\" na ovoj stranici ili formu povratne informacije i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Opšti uslovi iznajmljivanja motocikla, mopeda i skutera u Crnoj Gori:
 1. Starost Iznajmljivača:
  • od 18 godina za iznajmljivanje motora do 50 kubika,
  • od 21 godine za iznajmljivanje mopeda i motocikla preko 50 kubika.
 2. Vozačka dozvola:
  • vozačka dozvola potkategorije "M" ili regularna vozačka bilo koje kategorije za iznajmljivanje mopede do 50 kubika,
  • vozačka dozvola kategorije "A" za iznajmljivanje mopeda i motocikla preko 50 kubika.
 3. Iskustvo vožnje:
  • za motocikle do 600 kubika - najmanje jednu godinu,
  • za motocikle preko 600 kubika - najmanje od 2 godine.
 4. Menadžer kompanije ima pravo da u bilo kom trenutku da odbije da pruži uslugu za izdavanje, ako starost, vozačka dozvola ili iskustvo vožnje ne ispunjava ove zahtjeve.
 5. Cijena iznajmljivanja mopeda/motocikla po satu ili po danu se računa strogo u skladu sa postojećim cenovnikom za vrstu vozila.
 6. Period iznajmljivanja prema tarifu za 1 sat. Prilikom iznajmljivanja motora na manje od sat vremena naplaćuje se kao pun sat. Na primer, ako je moped bio iznajmljen na 2 sata i vraćen za 2 sata 30 minuta, naplata će biti kao za 3 sata.
 7. Period iznajmljivanja prema tarifu za 24 sata. Prilikom iznajmljivanja motocikla na jedan dan i vraćanja ga kasnije jedan ili više sat vremena - naplaćuje se kao još jedan cijeli dan. Na primer, ako ste iznajmili na dan motocikl u ponedeljak u 10:00 časova, i vratili ste ga u utorak u 12:00- naplaćuje se kao za 2 puna dana.
 8. Za iznajmljivanje vozila se zaključuje ugovor, tako da potrebno da imate dokument o identitetu (pasoš, vozačka).
 9. Početak iznajmljivanja motocikla se računa od dana potpisivanja dokumenta o prijemu motocikla.
 10. Broj telefona koj ste dali prilikom rezervacije mora biti dostupan tokom cijelog perioda iznajmljivanja motocikla. Reklamacije o kvalitetu usluga neće biti prihvaćene ako broj telefona iznajmljivača prilikom preuzimanja vozila nije bio dostupan.
 11. Ako planirate da putujete van zemlje u kojoj ste iznajmili motocikl, molimo vas da nas obavestite unapred (na primer, u polje komentar prilikom naručivanja usluga) za pripremu potrebnih dokumenata.
 12. Ako ste odlučili produžiti period iznajmljivanja motocikla, potrebno je da unapred obavestite nas ili menadžera kompanije za iznajmljivanje.
 13. Iznajmljivač je u potpunosti odgovoran u slučaju krađe ili oštećenja motocikla od strane trećih lica.
 14. Preuzimanje iznajmljenog motocikla trećem licu je zabranjen.
 15. Iznajmljivač je materijalno odgovoran, ako u vreme štete je bio u alkoholnom, narkotičkom ili toksičnom stanju, kao i nakon upotrebe lekova koja mogu loše utisati na upravljanje vozilom ili dao je vozilo licu koje nije navedeno u Ugovoru.
 16. Isplata novčanih kazna i parking su odgovornost Iznajmljivača.
 17. Motocikl mora biti vraćen sa istom količinom goriva u rezervoaru. Sa manjom količinom goriva iznajmljivač plaća razliku prema tarife kompanije. Ako u rezervoaru je više goriva razlika se ne vraća klijentu.
 18. Klijent mora vratiti mototehniku u čistom i dobrom stanju. Nakon pregleda i prijema tehnike depozit se vraća u celosti. Ako motocikl bude vraćan u veoma prljavom stanju, pranje motocikla plaća klijent.
Procedura iznajmljivanja motocikla, mopeda ili skutera u Crnoj Gori:
 1. Rezervisite na sajtu waytomonte.com motor koji zelite;
 2. Dobijate e-mail potvrdu sa prijemom uplate i vaučer za rezervaciju sa svim podacima;
 3. Naš menadžer će vas kontaktirati, da bi definisao još jednom uslove iznajmljivanja i potvrdio porudžbinu;
 4. Moped će biti doveden do vašeg mesta boravka ili na ugovoreno mesto sa menadžerom;
 5. Menadžer kompanije pravi ugovor, fotografiše prvobitno stanje skutera i vašu vozačku;
 6. Vi plačate iznos za iznajmljivanje i ostavljate depozit;
 7. Vi preuzimate motocikl, vozite ga i uživate :)
Srečan put!
rs
Ostavi komentar
25 review
 1. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 2. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 3. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 4. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

  comment
  Admin
 5. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 6. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 7. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 8. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 9. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 10. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 11. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 12. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 13. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 14. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 15. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 16. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 17. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 18. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

  comment
  Admin
 19. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 20. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 21. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 22. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 23. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 24. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 25. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

Kao i strana, podelite ga sa prijateljima


Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY