Online Autobuska karta

Red vožnje autobusa 07.06.2023

Ništa nije nađeno

Kao i strana, podelite ga sa prijateljima

Crnogorske autobuske stanice – raspored autobusa.

U Crnoj Gori doći do bilo kog grada, na plažu, u prodavnicu ili bilo koje drugo mesto možete ne samo iznajmljenim automobilom ili taksijem, nego i javnim prevozom. Ova vrsta vožnje je jeftinija i, uglavnom, turisti biraju ovu vrstu prevoza za putovanje kroz zemlju.

Autobuska stanica je mesto, sa kog polazi većina međugradskih i međunarodnih autobusa u svakom gradu Crne Gore. Za vožnju je neophodno znati gde se nalazi autobuska stanica ili stajalište sa kojih polaze i u koje dolaze autobusi, da bi ste se na vreme i sa maksimalnim komforom mogli voziti. Tačnu adresu autobuskih stanica i stajališta u Crnoj Gori možete saznati na našem sajtu ili aplikaciji u odeljku „Gradski prevoz“.

Zvanični sajtovi autobuskih stanica Crne Gore u većini slučajeva nisu toliko informativni kao što očekuje putnik, kog interesuju ne samo kontakt autobuske stanice i lokacija, nego i red vožnje i dolasci autobusa, a takođe i cena autobuskih karata. Na sva ova pitanja odgovore možete naći na našem sajtu waytomonte.com i aplikaciji „Vodič kroz Crnu Goru – Way to Montenegro“. Ovde možete saznati informacije o gradskom prevozu Crne Gore u najbržem roku i vrlo jednostavno…

Slažite se, da je idealna varijanta kad možete celo putovanje isplanirati samo uz nekoliko klikova – jer kod nas je to moguće. Već danas ne morate pretraživati sajtove, tablice i grafike autobuskih rasporeda i sumnjati u istinitost, dovoljno je samo iskoristiti interaktivni sistem pretraživanja na stranici našeg sajta i saznati sve neophodne informacije. Istovremeno, ako budete imali pitanja, želje ili ponude, možete se nama obratiti direktno kroz formu povratnog povezivanja.

Birajući naš sajt waytomonte.com i aplikaciju „Vodič kroz Crnu Goru – Way to Montenegro“, Vi dobijate pristup za:

- sve informacije o maršrutama gradskog prevoza Crne Gore, vremenu vožnje, prevoznicima i ceni vožnje;
- danonoćni raspored kretanja autobusa;
- red vožnje autobusa u svakoj određenoj autobuskoj stanici, predstavljene na sajtu;
- samostalni izbor gradova odlaska i dolaska gradskog prevoza;
- pretraživanje određenog autobusa po vremenu, datumu, ceni i prevozniku;
- sve informacije o autobuskim stanicama – adresa, lokacija na mapi, kontaktne informacije, slike;
- raspored kretanja autobusa u narednih 7 dana.

i mnogo mnogo drugog…

Naše informacije se stalno ažuriraju i menjaju u skladu sa uslovima kretanja gradskog prevoza u svim gradovima Crne Gore. YOUR WAY TO MONTENEGRO – Vaš lični vodič i pomoćnik u Crnoj Gori!Naše informacije se stalno ažuriraju i menjaju u skladu sa uslovima kretanja gradskog prevoza u svim gradovima Crne Gore. YOUR WAY TO MONTENEGRO – Vaš lični vodič i pomoćnik u Crnoj Gori!

Srećan put!

Way to Montenegro Estonia, Harju maakond, Kuusalu vald, Pudisoo küla, Männimäe, 74626 +3727120504
Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY